Sunday, 16 October 2011

FOLLOWER AKU RAMAI PEREMPUAN

salam malaysia... happy sunday blake... semoga sihat sejahtera okeh!
sebelum bukak buku baca... menghapdatekn diri dulu... suke2..
 tajuk entry... situasi ini berlaku kat korg gak ke? macam ne aku ley terpikir ek? sbb rakan FB aku! dye tnye... dye tgk follower aku n dye kate knp ramai pompuan ek? aku hanya terkebil2 n dlm hati aku berkata..
"yang ko tgk follower aku yg sikit cetoek tu pe hal? mmg la ramai pompuan lagy... ce la ko tgk follower blogger terkenal tuh, berderet ok lelaki.." semua tu tak terluah... dlm hati je... aku mls nk layan mende remeh... chewahh(ayat retis) hahaha

tak nampak? besarkn sendiri
korg tengok? ade kah persoalan same bermain difikiran??? hahahaha tak kesah la, pompuan ke lelaki ke tuttut ke... kita semua bebas berblogging... same je kn, aku tgk kat tempat blogger ping blog tuh, ade je blogger lelaki... so? tak perlulah nk bangkitkn isu ini... ye dak!

p/s : aku tak kira, aku nk download BOBOIBOY jugak!

1 comment:

  1. hihi. sy pon rasa girl lagi ramai. tp xkesah la

    ReplyDelete

geng2 HEbAt