Tuesday, 23 August 2011

Jom join bloglist AIDILFITRI BEN ASHAARI


SALAM KE-23 RAMADHAN
salam 1blogger
yuhoo..
klik SINI  untuk mnyertainya~

TERIMA KASIH SEMUA

Friday, 19 August 2011

DOODLE KE- 2#

SALAM 19 RAMADHAN
SALAM 1 BLOGGER

CANTEK TA SAYE???
hahaha 
MATA TU? OK TERUS TERANG, AKU TAK RETI BUAT...hiiiiii
NAK TGK DOODLE 1 AKU?
klik SINI
berani nk order? nk trade?
hahaha

nk tgk mata korg mcm ne aku adjust? 
haaaaaaah, jgn nk berani sgt lah!
hehehhe

~BAGI AKU KENYET MATA ITU COOL~
booo

Wednesday, 17 August 2011

MAX 24:7 PERCUBAAN BERANI YANG MENAKUTKAN

salam ke-17 ramadhan semua..

ok, korg tahu kn max24:7 mende alah ape??
(heh2, bkn mende ok)
 mpop tahu?
alah, yg ala2 kpop tuh..

ok, aku tabik la dgn mamat2 nie yg 'berani' menonjolkn diri dlm industri..
OMG..OMG..OMG

so, skang dorg da keluarkn MV yg paling awesome skali !!(erkk)
sweet sgt lirik2 dorg..(putt)
tak percaya??

heh, hello, betul taw. kalau
BEAST,SUJU,SNSD,4MINUTE,CNBLUE,MBLAQ,FTISLAND 
tgk MV dorg kompem tergolek2 menangis + mentertawakn peel2 MAX 24 nisbah 7 tuh!
(jahat giler aku)

tak percaya??
ok, korg layan n nilai sendirilah ok..

Eeee, hebatkan??
layan je la.. orang melayu memang boleh!!



haaa, nilai sendiri..
4minute punye gaya mnari ngan max 24 nisbah 7 punye...

hihih
pe2 pun keep it up ye rakyat malaysia!
usaha tangga kejayaan..

~MERDEKA~



masalah aku dengan lagu raya

SALAM

ape kecoh2 pgy hari ni? (pagi ke?)
ape mslh aku dgn lagu raya?

ok, aku mmg ade byk mslh dgn lagu raya TAHUN NI...
(bkn same je ke lagu raya tiap tahun?)

1) bile dg lagu raya, aku rase makin dkt nk raya
2) makin dekat nk raya makin dekat aku nk TRIAL
3))makin dekat aku nk trial, makin dekat la aku dengan EXAM SEBENAR..

ok
**********************************
~senyap~

wordless wednesday 2#

salam..
ok, aku test buat je okeyh!


Tuesday, 16 August 2011

NAK TAHU IKAN JAWS MAKAN APA?

salam semua..
sebelum tuh, salam ramadahan ke-16 semua..
arini aku pekse PA ngan BM2.. pergh, bkn main lagy soklannye... sabar je la..

yang nk diceritakn kat sini, perkara yg berlaku sblm periksaan sterusnya dimulakn....(mcm pelik je ayat nih)
ok, mule2 pgy2 lagy, otak dah aktif berfikir utk buat karangan bagai la..... aku bantai je..
bkn main lagy aku goreng.. janji lebih patah perkataan dye... 
HEBAT TAK AKU?

lps je exam BM, kitorg ade mase sejam lebih la tuk study sbjek lps tuh...
HAH study ke?Kami nk study?memang tak la.......hiiii
(jgn tiru aksi ini ok)

so, ape yg ktorg bual kn??antaranye, isu kematian.. erm, insaf la skit... ceritalah nk tanam kat mane nnt? nk booking tanah kubur mcm ne? (persoalan tu aku yg timbulkn) takde jwpn sbb kawan2 aku yg lain pun tak tahu... knp wujudnye khariat? (tu kot ejanye, aku pun slh2 sbt td) persoalan tuh pun takde jwpn sbb mcm beselah, geng2 aku tak tahu..ok, jujur, mule2 insaf kejap..
tapi, sekejap jelah..
tgk jam, lambat lagy nk exam.. org hebat tak study ok?(dush, nk tumbuk ase)

tukar topik! ape yg dibual kn oleh semua pelajar TINGKATAN ENAM ATAS DUA ni? ok? bkn psl study(jujur)..topiknye, IKAN ...  ikan ape? ikan jerung... perbezaan antara jerung, yu.. haaa, rancak berborak! buku kat depan bior je terbuka... teruk betul asenye...
berbalik pd ikan td, mcm2 la kluar.. ikan jawss(ok, aku sebut lain skit) ikan yu bodoh la.. ikan yu tukul la.. dolphin la, lumbe2 la.. last skali , ikan yg tak bahaye, ikan sebelah.. ok, ikan sebelah lame skit sbb ader la yg tak thu gone gaye ikan tuh... ade ke dye kate ikan sebelah same dgn ikan belida... aloo, ikan belida dgr dye kecik ati ok! mase tuh borak + gelak, amboii, bkn main lagy...

dan yg mencetuskn hilai tawa yg... amboi, korg ( dak2 kelas aku) aku rilek je kot gelak, dorg ni gelak sampai tak ingat dunia... ok, mmg aku yg sbbkn dorg gelak.. tp aku tak lah sangka yg gelak, mereka2 ni mengundang padah.. hah, mane taknye.. ckg yg dr kelas hujung selang sebuah bilik dr kelas aku tuh, leh dtg sound kitorg..
sengal! gelak tak pndai nk cover dh..
aku ckp sikit je pun... aku cume ckp yg ikan jawss tuh, mkn plankton.. salah ke? hahahaha..(gelak gak)
aku tak abis ckp lgy, mereka2 da gelak sakan.. aku kaitkan dgn geog ok! (org hebat la katekn)(tipu, sbbb time ckg bincang pasal siratan makanan aku ponteng.. heh, bkn ponteng, aku ade hal nnt aku cerita) gagaga
dh tak psl2 kene mrh dgn ckg.. ikan jawss aku mkn plankton je pun... klu aku ckp ikan jaws aku mkn rumpai2 tuh, klu aku ckpyg ikan jaws aku tuh herbivor, mcm ne gaye la korg gelak agaknye..padah!

lepas kene sound ngan ckg baru la, senyap wat2 study...(jgn tiru mcm kami)   kami hebat2 belaka dah... (wekk)


!ok, aku tak nak jumpe korg ye jaws!
jgn muncul dpn aku!! 

TERIMA KASIH kerana sudi meluangkn mase membace entry aku yg panjang lebar
klu ader merapu + meraban tuh, paham2 je la... niat nk bercerita tak terzahir 100% lagy..
hehehe

\\chill~\\

Sunday, 14 August 2011

TARGET TINGGI, USAHA MALAS

salam wahai readers2 sekalian..
malas..malas..malas
knp mesti ade rse mls tuh dlm diri kite?
dah la malas, tp result nk gempak..
~itu kamu~

akurajinakurajinakurajinakurajinakurajinakurajinakurajinakurajinakurajinakurajin
akurajinakurajinakurajinakurajinakurajinakurajinakurajinakurajinakurajinakurajin
akurajinakurajinakurajinakurajinakurajinakurajinakurajinakurajinakurajinakurajin
akurajinakurajinakurajinakurajinakurajinakurajinakurajinakurajinakurajinakurajin

AKU RAJIN =40 kali.. tolong sebut semua!
semoga kiter semua rajin..
TETAPI
akurajin tuh pun aku copypaste je..
Ee, malasnye!

aku dah PUAS!!!

salam..
saya ucapkn selamat berpuasa kpd semua

terimalah hadiah yg istimewa dr sy























































yes2, saksikanlah sampai juling mata!!
klu tak juling, tgk semula dr awal!!
hihihi
akhir kata,
SELAMAT BERSAHUR, BERBUKA DAN BERTERAWIH.

aku exam PRA TRIAL STPM
..doakn..
AMIN

love n faith

geng2 HEbAt