Tuesday, 23 August 2011

Jom join bloglist AIDILFITRI BEN ASHAARI


SALAM KE-23 RAMADHAN
salam 1blogger
yuhoo..
klik SINI  untuk mnyertainya~

TERIMA KASIH SEMUA

75 comments:

  1. thanks :)
    saya dah letak awak dalam bloglist saya:)

    ReplyDelete
  2. thanks :)
    da letak awk dlm bloglist raya suda :)
    hepy 23ramadhan:)
    folo sini jgk :)

    ReplyDelete
  3. OK! JOM TUKAR!

    Btw, susahnya nak komen kat blog nih..
    Bape kali try..
    Pki mozilla baru blh..

    ReplyDelete
  4. SAYA BERMINAT TUKAR LINK DENGAN AWAKK :)

    Sila bagi jawapan di sini ya:
    http://kakkoii-me.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  5. ok...sudah masukkan dalam senarai bloglist...dan sudah follow... :)

    http://eddydce.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  6. nak tukar2 link ye? jom2.. hee :) dah msukkan dlm bloglist

    http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  7. done put u on the list.. check it!

    ReplyDelete
  8. okay sy juga, sy akan masukkan link anda secepat mungkin, sila singgah dan komen mana2 entri lain yg berkenan, kita rapatkan lagi silaturrahim yg akan terjalin...slmt hari raya.

    ReplyDelete
  9. Salam santai dari segmen BA blog anda dah diltekkan dalam bloglist sy.anyways.
    Happy blogging!

    ReplyDelete
  10. time kasih. dah masukkan dalam list. ^^

    ReplyDelete
  11. jom jom tukar link :)
    shiema dah masukkan nama awak :D
    http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  12. Ok, saya bersetuju untuk bertukar bloglist dengan kamu~

    ReplyDelete
  13. SAYA BERMINAT TUKAR LINK DENGAN AWAK :)

    http://cikjajan.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  14. mekasih..myhatiku dah masukkan blog ini dalam blog list :)
    follow sini jugak :)

    http://myhatiku.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  15. Okay.. jom tukar.. saya dah masukkan link blog awak dalam bloglist saya..
    be frend k.. huhu

    zulfattah.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. saya sudi tukar link dengan awk... :)

    http://myramyra89.blogspot.com/2011/08/om-join-bloglist-aidilfitri-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  17. ok saya pn berminat..
    da letak kat bloglist.. n da follow u =)
    http://qisatulhayati.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  18. http://nurulhafizahramli.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    saya sudi tukar link dengan awak :)

    folo awak

    ReplyDelete
  19. ok sy sudi letakkan anda dalam bloglist sy
    :)

    ReplyDelete
  20. awk dlm bloglist farah :) ..
    ya, kiter tukar link ;)
    http://coretanharapan.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  21. da letak dalam bloglist sy :)

    http://yana-deebob.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  22. tq datang... sudah folo n letak link ye

    ReplyDelete
  23. SAYA BERMINAT UNTUK BERTUKAR LINK DENGAN AWAK!!!

    Url anda sudah dimasukkan dalam bloglist aidilfitri saya..tQ yer sebab berminat nak tukar link..

    http://informations-the.blogspot.com/2011/08/betol-betol-hangat-jom-join-bloglist.html

    ReplyDelete
  24. saya FOLLOW AWAK...DO FOLLOW ME BACK YERH

    Dah Update awak dalam bloglist sy ^^

    Now sy http://egyptdzulkarnain.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. salam...mama dah masukkan link awk dlm bloglist mama n mama dah follow jom join mama blik...:)

    ReplyDelete
  26. jom !! sy pon berminat nak tukar2 link ngan awk ^^ dah letak awk dlm bloglist sy :)

    http://heartylolipop.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  27. saya setuju untuk tukar link dengan awak =)
    sy masukkan awk dlm list sy k..awk pun masukkan sy jgk yer =)

    http://anasweetblueberry.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  28. saya dah masukkan blog awak dalam bloglist saya

    ReplyDelete
  29. SAYA BERMINAT UNTUK BERTUKAR LINK DENGAN AWAK!!!


    http://www.ceritaindahkami.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  30. Terima kasih sebab sudi request untuk tukar2 link dengan saya.

    Saya dah masukkan awak dalam bloglist AIDILFITRI saye ye. Terima kasih. Salam ukhuwah salam Aidilfitri

    ReplyDelete
  31. SAYA BERMINAT NAK MENUKAR LINK DENGAN AWAK

    http://depalma-sp.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  32. saya dah follow dan masukkan dalam list saya...
    sori lmbat respond..xonline malam tadi

    http://www.linazlina.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    thanks

    ReplyDelete
  33. okay jum tukar
    sy dah letak dlm bloglist ^^

    ReplyDelete
  34. nak tukar link dgn awak jugak...dah ada di bloglist msred...salam kenal yea...

    ReplyDelete
  35. FYA BERSETUJU :)
    http://fyapelangi.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  36. ok.. akak dah masukkan dlm bloglist akak...
    http://ezaiza.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidil-fitri-ben.html
    dah folo pun.. jom folo balik taw

    ReplyDelete
  37. hye!!

    LuN@ setuju tukar link dgn awak ^^_
    dan dah masukkan link blog ini
    kedlm bloglist Aidilfitri di http:/kisahkami83.blogspot.com ^^_

    ReplyDelete
  38. SAYA BERMINAT NAK MENUKAR LINK DENGAN AWAK...


    nt check link awk dlm bloglist MK yer.. mekaseh.. =)

    ReplyDelete
  39. Mama dah masukkan awak dalam bloglist raya mama..
    Dah masukkan mama blom?
    Ni link mama: http://sumimie-miau-miau.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  40. hi, thanks sudi invite anis untuk tukar link, anis da masukkan link kamu dalam bloglist anis

    http://anisempoi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  41. sy da masukam awak dlm bloglist sy :)

    ReplyDelete
  42. ok tq..dah follow dan masukkan dlm bloglist saya. selamat hari raya

    http://irrahady.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  43. emma dah letak dalam bloglist =)

    http://emmaeema.blogspot.com/

    ReplyDelete
  44. SAYA BERMINAT NAK MENUKAR LINK DENGAN AWAK :)

    http://mrbaiz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  45. Mama dah masukkan awak dalam bloglist raya mama..
    Dah masukkan mama blom?
    Ni link mama: http://sumimie-miau-miau.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  46. SAYA JUGA BERMINAT UNTUK TUKAR LINK DENGAN AWAK...DAH FOLLOW AWAK BALIK...THANKS

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/08/aidilfitri-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  47. salam, saya dah masukkan blog anda dalam bloglist aidil fitri di blog saya...terima kasih

    http://www.abhamz.com

    ReplyDelete
  48. Salam.

    saya dah masukkan anda dalam bloglist aidilfitri :) thankz sudi tukar2 link.

    http://hqfizulhqkim.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  49. terima kasih..saya sudi bertukar link dgn anda..

    follow sini. boleh check blogger aidilfitri ya.

    ReplyDelete
  50. tq sudi tukar link dengan saya...

    dah masukkan dalam list saya..

    follow juga :)

    ReplyDelete
  51. SAYA BERMINAT NAK MENUKAR LINK DENGAN AWAK..

    http://eiz1004.upprofits.com/

    ReplyDelete
  52. NAD BERMINAT DAN NAD DAH LIST AWAK DALAM BLOGLIST NAD..^^
    Jom join bloglist AIDILFITRI BEN ASHAARI

    ReplyDelete
  53. saya berminat nak tukar link dengan awak.
    bagi feedback ya.
    selamat hari raya ! :)

    http://oasisofheart.blogspot.com/

    ReplyDelete
  54. kiter pun dah masookkan awak dlm bloglist kiter^^

    ReplyDelete
  55. done! saye sudi tukar link ngan awk and dah msukkan awk dlm bloglist kite. follow back ye ;))


    here : mysyazwanie.blogspot.com

    salam ramadhan dan selamat hari raya ;))

    ReplyDelete
  56. cakk..cik sakura dah masukkan anda dalam bloglist terbaru cik sakura..

    ReplyDelete
  57. saya dah masukkan link awak dlm bloglist sya

    ReplyDelete
  58. saya setuju tukar link...blog ni dah masuk dalam my bloglist

    ReplyDelete
  59. hayyii..tq jemput..eva dh msok kan dlm list eva..
    slamat ary raya..

    ReplyDelete
  60. Sudah add kamu di bloglist aidilfitri..

    =)

    ReplyDelete
  61. saya berminat :)
    dah letak dlm bloglist saya ^^

    http://afiqadayana.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  62. jom tukar link.. :)

    http://salimharmanain.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  63. dah masukkan awk dlm bloglist sy..blh dtg jenguk..dah masukkan bloglist sy?

    ReplyDelete
  64. blog korang dah ada dalam list.....
    http://www.dezamancottage.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  65. nama awak saya dah masukkan di bloglist :) sila pergi check dengan kadar yang segera , takut saya tak letak lagi :) btw, jangan main tipuu naa ;D sila letak kita dekat bloglist awak jugakk . hee ~
    semoga exchange links kali ini kita dapat jadi kawan :D

    http://mynamealia.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  66. SAYA BERMINAT NAK MENUKAR LINK DENGAN AWAK

    http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/2011/08/lets-join-ben-ashaari.html

    Follow kiter ek..kita dh follow awk...ada free doodles utk Ana salbasa

    ReplyDelete

geng2 HEbAt