Monday, 24 December 2012

Draf 1: Survival Laut sangat Awesome!

Tersimpan dan tak ter' Publish' 1

Salam Semua... Curi masa.. aiyakk! Alasan yg sama lagykan... Sorry geng!
Ok, jom cerita terus... Universiti Malaysia Terengganu mmg superduper  awesome.. Kenapa3? Hehehe
Aku bukan nak bagi awok2 seme jeles ke hape, tapi mmg betul..
Survival Laut merupakan aktiviti WAJIB yg UMT buat... Best sangatt! Mula2 mmg rasa taknak pergi, tapi....... bile dah pergi mmg Nak Balik la... Dah la kami batch last yg pergi sane... Dengan air takde... Period lagi... tapi aktiviti, mmg superb! Kita tak pernah buat.. Snoorkeling ! kayak! pancing! jungle tracking! Best!

  
sebelum berangkat ke Pulau Bidong.. muke bru bangun tido!
 Aku mmg sangat tak excited... Perasaan bercampur baur... Bayangkan la, keadaan aku mcm ne... semua aktiviti WAJIB join... yang aku paling takut KAYAK !! Serius, dua tiga malam jugak la tak tidur... dalam kepala pikir, kayak... mati , tenggelam la aku... Mase tu jgk la aku puas dok merayu kat classmate aku... Hahahaha Serius Lucu!

start teruja dah!! naik bot laju.. Tengok pmandangan yang Luas!

Aku semakin teruja!

  
Bertambah teruja!
Giler mmg best!... Kalau korang dpt masuk UMT Citawarisan, ini akan jadi pengalaman indah korg jugak!
Kayak dengan kisahnya.. Still bkayak dengan classmate aku tu, mulut dia potpetpotpet macam mak nenek.. Last2, dia yang bawak.... Still mulut potpetpotpet..
Snoorkeling lagi best!! Dapat tgk Nemo facetoface... Hidupan laut yang cantik2... Berangan mcm duyung!! Wahahahah.. Memancing pun best... Kitorang dapat ikan yang sangat banyak... Sbb dalam bot kitorg ramai yang mabuk laut.. Knp??? Hahahah Fikir la sendiri..

Balik survival laut, batch2 lain sume kene sunburn.. Kami tak sgt sbb hari mendung2 je...

p/s : Nikmatilah kehidupan seperti kita Menikmati Minuman kegemaran kita.... <3


2 comments:

  1. comfirm aku nervous sebab x pndai renang...hahah

    ReplyDelete

geng2 HEbAt