Saturday, 28 July 2012

KISAH K.I.T.A [ 3 ]

SALAM..

Kitorg jadi sgt close, bila sama2 ade perangai pelik iaitu lapar ditengah malam.. Mesti kene makan..Kalau takde duet skali pun, cari usaha la sampai duit tu ade n kita berempat dpt mkn sesama..
Gaduh! yes, hubungan kitorg pun tak lari dr gaduh ni.. Kalau kitorg berempat yg gaduh, KFC tu akan jadi mcm PELIKs! Pelik mcm ne? Ok, tak kesah la pergaduhan ni antara Pasola vs Pangga atau Pasola vs Wan takpun Ana vs Wan (jarang berlaku) atau Ana vs Pangga ..Aku n Pasola, tak pernah bergaduh ok! Tapi kitorg berlakon yg kitorg bergaduh ade la sekali.. Tu pun kitorg saje nak tgk si Pangga n Wan punye reaksi macam ne.. Heee..
Aku ni kalau gaduh ngan dorang, aku lain skit sbb biasenye klu dorg bergaduh aku yg jd tempat mngadu diorg tp kadang2 tu diorg ni drag aku sekali dlm pergaduhan mereka.. Aku n Pasola sgt berbeza klu nk tangani pergaduhan ni.. Dan mungkin sbb aku tersangat la cool shinggakan aku jarang sekali bergaduh ! haha
Tapi, sekali aku meletop, JANGAN! memang Boom Kebaboom!

Selalunye gaduh pasal stok la.. Susun stok, Kira stok, Ambik stok.. Kadang2 tu pasal terasa hati, Pasal keceluparan mulut masing2!

wahooo
Bersambung......


PART [ 1 ], [ 2 ]

7 comments:

  1. AHA! carik2 bulu ayam..
    lama2 bercantum jua

    ReplyDelete
    Replies
    1. Carik2 bulu ayam pada badan ayam, lama2 bercantum jua pd rotan bulu ayam tu kannnss! HAHAHA

      Delete
  2. selamat berpuasa awak. :D da lame tak jalan sini. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat berpuasa untuk awk jgk! :D

      Delete
  3. actually kamu kerja kat mana ek?? ('?') huhu..

    ReplyDelete
  4. Lets join me buat duit before 27/08/2012 thru FB atau BLOG. Lepas 27/08/2012, PRELAUNCHX akan mengenakan bayaran sebanyak RM100. Sekarang percuma lagi ni! CEPAT!

    Lawati link ini untuk join ---> http://prelaunchx.com/x/sofinah169

    #PRELAUNCHX ialah company under FOREX.FOREX tu company matawang dunia dan Malaysia ada juga FOREX.

    ReplyDelete
  5. Saya ex staff Kfc.. Kat pahang.. :)

    ReplyDelete

geng2 HEbAt